Wordt donateur van De Meppeler Muiters

C-_Users_hwolf_Downloads_Nieuwe-map_DSC_6633-1 (002)

Enthousiast zingen

Het afgelopen jaar hebben we keihard gewerkt aan het enthousiast, maar bovenal gezelligste koor van Meppel en omstreken. De Meppeler Muiters, hebben direct na de oprichting 30 juni 2003, kunnen rekenen op veel media-aandacht. De lokale pers zag in dat mensen die graag willen zingen en/of muziek maken enthousiast zijn en gemaakt kunnen worden door de Meppeler Muiters.

Ons doel is met o.a. eigen geschreven liederen Meppel en Omstreken zoveel mogelijk te promoten. Het koor telt 30 leden in de leeftijd van 32 tot 93 jaar met een gemiddelde leeftijd rond de zestig.

Van straatfestival tot café

De Meppeler Muiters oefenen iedere Woensdag van 20.00 uur tot 22.00 uur in onze thuishaven Wijkcentrum De Poele te Meppel, en staat onder muzikale leiding van Roelof Pieters.

Het repertoire bestaat uit eigen geschreven liederen, shantys, zeemansliederen en ballades in zowel het Nederlands, Duits als Engels. Er wordt merendeel 3 stemmig gezongen.

Wij treden 20 keer per jaar op voor gezelschappen van 30 tot 1000 mensen. De locaties waar wij optreden zijn: verzorgingcentra, café's, sporthallen, wijkcentra, bejaardencentra, straatfestivals en instellingen voor de gehandicapte medemens.

Meppeler-Muiters-shantykoor_CT-03
Meppeler-Muiters-Shantykoor-CT-22

Uw donatie van harte welkom

Uiteraard om alles te kunnen blijven bekostigen zijn we uw steun hard nodig. U kunt al donateur worden voor minimaal € 10,00. Wij zijn u er dankbaar voor!

Ook kunt u concertsponsor worden voor minimaal € 50,00 krijgt u een vermelding op onze website. Lijkt u dit iets? Maak dan gebruik van ons contactformulier en kies de optie donateur worden.

Namens het Bestuur,

Herry Robaard, voorzitter

Ook lid worden van ons koor?

Shantykoor De Meppeler Muiters is altijd op zoek naar nieuwe leden. Kom een keertje vrijblijvend langs of stuur een bericht via onze contactpagina.

Onze sponsoren:

meppeler-muiters_sponsor-gemeente-meppel
meppeler-muiters_sponsor-eetcafe-de-beurs
meppeler-muiters_sponsor-jan-dolsma-reclame
meppeler-muiters_sponsor-coop-supermarkten
meppeler-muiters_sponsor-bloemen-petersen
meppeler-muiters_sponor-noordhuis-kantoor
Logo De Kansel_2018_CMYK(3)
jumbo
Oasis - Murphys Pub
Bakker Bart
BIJKER LSC
Restaurant-Tipbrug-Meppel-sponsor_Meppeler-Muiters